Retraites & Evenementen

SRF-Retraites in nederland

Nederlandse Devotees vertellen

“Kriya Yoga heeft mij een permanente diepe, innerlijke vreugde gegeven.”

“Hoe kostbaar is het niet om innerlijke vrede te ervaren? Iedereen zoekt die buiten zichzelf, maar het is te vinden in stilte,  binnenin je.”

“We beseffen niet half hoeveel de wereld rijker geworden is door een geavanceerde techniek als Kriya Yoga.”

Er zijn officiële SRF-retraites in Huissen die geleid worden door SRF-leden. Er is ook een retraite (in particulier bezit) aan de Noordzeekust. Voor dit privé initiatief zie de informatie onderaan deze pagina.

 

Retraiteweekenden

We willen jullie van harte uitnodigen voor de retraiteweekenden in het Dominicanenklooster in Huissen. Deze weekenden worden georganiseerd en geleid door onze eigen SRF-leden. Daarnaast is er een zomerretraite, ook in het Dominicanenklooster in Huissen.

Kamers

Eind vorig jaar hebben wij bij de vaste retraite gasten geïnformeerd of er belangstelling is voor gebruikmaking van de kamers in een verbouwde ruimte op het kloosterterrein. Deze kamers hebben een eigen toilet en douche voor een meerprijs van 7 euro pp per nacht. Het grootste gedeelte van de mensen die hebben gereageerd hoeft geen gebruik te maken van deze nieuwe kamers. Vanuit het klooster is ons gevraagd te kiezen tussen beide gebouwen voor de gehele groep; gezien de voorkeur van de meesten zullen wij de gebruikelijke kamers reserveren. Voor diegenen die toch belangstelling hebben voor de nieuwe kamers, verzoeken wij jullie dat aan ons kenbaar te maken. Wij gaan dit dan opnemen met het klooster.

Aanmelding
Zes weken voor elke retraite ontvang je van ons via de mail bericht en kun je je aanmelden. Een aanmelding is pas definitief als ook de betaling is ontvangen.
Tip: We raden je aan om zelf een (doorlopende) annuleringsverzekering af te sluiten voor deze en eventuele andere retraites. Dit voor het geval je je hebt aangemeld en uiteindelijk toch niet kunt deelnemen.

Korting
Er zijn elke retraite maximaal twee personen die gebruik kunnen maken van korting (afhankelijk van je financiële situatie). De personen die hiervoor in aanmerking willen komen, worden verzocht zich te melden bij de retraitecommissie. Belangrijk: diegenen die zich hier het eerst voor opgeven, krijgen ook als eerste deze korting.

Organisatie
De organisatie is in handen van de retraitecommissie. Je kunt die bereiken via srfdevotee.info@gmail.com.

Alle retraites vinden plaats in het Dominicaans Activiteitencentrum in Huissen
                                     
Retraites Data Prijs
 
2021
Retraiteweekend 19-21 maart 2021 geannuleerd € ---
Retraiteweekend 04-06 juni 2021 € 193
Retraiteweek 08-14 aug. 2021 € 480
Convocation Los Angeles 08-14 aug. 2021
Retraiteweekend 05-07 nov. 2021 € 195
 
2022
Retraiteweekend 11-13 maart 2022 € 193 (excl. evt. prijsverhoging)
Retraiteweekend 17-19 juni 2022 € 193 (excl. evt. prijsverhoging)
Retraiteweek 14-20 aug. 2022 € 480 (excl. evt. prijsverhoging)
Convocation Los Angeles 14-20 aug. 2022
Retraiteweekend 04-06 nov. 2022 € 195 (excl. evt. prijsverhoging)
 
2023
Retraiteweekend 24-26 maart 2023 € 195 (excl. evt. prijsverhoging)
Retraiteweekend 9-11 juni 2023 € 193 (excl. evt. prijsverhoging)
Retraiteweek 6-12 aug. 2023 onder voorbehoud € 480 (excl. evt. prijsverhoging)
Convocation Los Angeles 16-12 aug. 2023
Retraiteweekend 3-5 nov. 2023 € 195 (excl. evt. prijsverhoging)
 

Jai Ma Retraite

Het Jai Ma Retreat is in privé bezit en bevindt zich aan de Noordzee kust.  Dit privé initiatief maakt het mogelijk voor SRF-leden en hun familie om samen op retraite te gaan.  In deze rustige oase worden er het hele jaar georganiseerde retraites aangeboden. Het kan bovendien dienen als vakantiehuis voor SRF-leden en hun familie. De kleine kapel in de tuin biedt een rustige ruimte voor de dagelijkse ochtend- en avondmeditaties.

Stuur Bibi een  e-mail als je verdere informatie wilt: bibila@live.com

Heb je vragen en/of opmerkingen over retraites en evenementen, vul het onderstaande contactformulier in (niet voor Jai Ma retraites):

In divine friendship,

De retraitecommissie

14 + 6 =